Drulă: O lovitură aplicată Pilonului 2 nu va fi tolerată

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 26 septembrie 2023 28 afişări

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, cere Guvernului „să nu se atingă de banii oamenilor din Pilonul 2, fiindcă o eliminare sau slăbire a Pilonului 2 transmite un semnal foarte grav în economie şi afectează grav viitorul românilor”. „O lovitură aplicată Pilonului 2 nu va fi tolerată”, afirmă el.

Drulă: O lovitură aplicată Pilonului 2 nu va fi tolerată

„Îl avertizez pe Marcel Ciolacu să nu se atingă de pensiile românilor. O eliminare sau slăbire a Pilonului 2 transmite un semnal foarte grav în economie şi afectează grav viitorul românilor care azi muncesc cinstit şi nu vor să depindă cu totul de un stat impredictibil şi incompetent”, afirmă Cătălin Drulă.

El afirmă că „o lovitură aplicată Pilonului 2 nu va fi tolerată”.

„Vom avea grijă ca orice astfel de măsură să fie anulată după alegerile de anul următor. Dacă domnul Ciolacu doreşte într-adevăr să intervină undeva, atunci poate oricând să renunţe la pensiile speciale pe care le-a apărat cu atâta râvnă”, încheie Drulă.

Deputatul PNL Florin Roman spunea marţi, despre articolul privind naţionalizarea „mascată” a Pilonului 2 de Pensii, care a apărut în lista amendamentelor depuse de coaliţie la proiectul de asumare a răspunderii Guvernului, că propunerea a venit de la secretarul de stat al PSD, Daniela Pescaru, şi doar vigilenţa parlamentarilor PNL a făcut să observe acest lucru.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
usr,
pilon 2,
pensii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.