Drulă, întâlnire cu N. Dan: Facem tot pentru ca Bucureştiul să nu ajungă pe mâna Gabrielei Firea

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 01 martie 2023 30 afişări

Drulă, întâlnire cu N. Dan: Facem tot pentru ca Bucureştiul să nu ajungă pe mâna Gabrielei Firea

USR continuă colaborarea din CGMB cu Nicuşor Dan pentru ca Bucureştiul să nu ajungă înapoi pe mâna Gabrielei Firea, cu atât mai mult cu cât „PNL pare să trădeze electoratul şi să se arunce în braţele PSD şi la Bucureşti”, spune Cătălin Drulă după o întâlnire cu primarul general.

„Am avut o întâlnire foarte bună cu primarul Capitalei, Nicuşor Dan, în care am discutat despre priorităţile de dezvoltare ale Bucureştiului şi respectarea promisiunii pe care împreună am făcut-o, în 2020, locuitorilor acestui oraş. Au fost şi încă mai sunt destule dezastre de reparat după haosul lăsat în urmă de administraţia Firea - PSD”, scrie pe Facebook Nicuşor Dan.

El afirmă că „eforturile de asanare a finanţelor oraşului, de a opri mafiile imobiliare şi eficientizare a instituţiilor locale încep să se vadă”.

„Sunt încă multe de făcut pentru infrastructura oraşului şi am discutat despre proiectele care trebuie accelerate. Continuăm colaborarea noastră din Consiliul General şi vom face tot ce ne stă în putere pentru ca Bucureştiul să nu ajungă înapoi pe mâna Gabrielei Firea. Cu atât mai mult cu cât PNL pare să trădeze electoratul şi să se arunce în braţele PSD şi la Bucureşti”, încheie Drulă.

Nicuşor Dan a avut o întâlnire, marţi, şi cu liderul PMP, europarlamentarul Eugen Tomac.

„Pentru noi, este foarte important ca viitorul Bucureştiului să fie tot de dreapta şi, evident, că vom fi alături de domnul primar general şi în următoarele proiecte. Sunt absolut convins că parteneriatul nostru va da roade pentru că România are nevoie, anul viitor, de o opţiune credibilă de dreapta şi, evident, Bucureştiul are nevoie de continuitate şi de un program politic de dreapta, consecvent, aplicat pe realităţile Capitalei, pe care noi îl vom susţine cu toată forţa", a declarat Tomac.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drulă,
nicuşor dan,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.