Drulă, despre cererea DNA: Ciucă să bată din călcâie şi să-l demită instantaneu pe Chesnoiu

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 23 iunie 2022 48 afişări

Premierul Nicolae Ciucă „trebuie să bată din călcâie şi să-l demită instantaneu” pe ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, pentru care DNA cere începerea urmăririi penale.

Drulă, despre cererea DNA: Ciucă să bată din călcâie şi să-l demită instantaneu pe Chesnoiu

„DNA cere urmărirea penală a ministrului Agriculturii. A mânărit subiecte de concurs şi candidatul a şi picat. Nicolae Ciucă trebuie să bată din calcâie şi să-l demită instantaneu”, scrie pe twitter Cătălin Drulă.

El precizează că parlamentarii USR vor vota „pentru ridicarea imunităţii ministrului corupt”.

DNA a anunţat joi că a transmis procurorului general al PICCJ referatul în vederea sesizării Camerei Deputaţilor pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale faţă de ministrul Agriculturii Adrian Chesnoiu, deputat în Parlamentul României.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drulăq,
ciucă,
chesnoiu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.