Drulă, către Ciolacu: La partea de grafice colorate vă dădea clasă Dragnea

Autor: Cosmin Pirv Postat la 15 iunie 2023 20 afişări

Drulă, către Ciolacu: La partea de grafice colorate vă dădea clasă Dragnea

Preşedintele USR Cătălin Drulă a spus că programul de guvernare prezentat de Ciolacu este „un festival al promisiunilor”. „La partea de grafice colorate vă dădea clasă Dragnea”, i-a spus premierului desemnat.

„V-am ascultat cu foarte mare atenţie discursul şi am auzit un adevărat festival al promisiunilor. Măsura acţiunii unui om politic sunt însă faptele, nu vorbele şi dumneavoastră sunteţi la guvernare de un an şi jumătate. Astăzi veţi prelua doar formal rolul de prim-ministru şi scăpaţi de corvoada de a-l avea pe domnul Ciucă în faţă, dar în realitate această guvernare este la putere de un an şi jumătate, iar promisiunile făcute atunci au fost încălcate”, a spus Cătălin Drulă în discursul rostit în Parlament la şedinţa de învestire a Guvernului Ciolacu.

Acesta a criticat programul de guvernare, despre care a spus că contţine cifre umfalte.

„Am văzut acel program de guvernare, e o colecţie de proiecţii false, de cifre umflate, deficitul nu va fi niciun fel cât e acolo, de promisiuni şi foarte mult copy-paste şi vreau să vă spun domnule Ciolacu că la partea de grafice colorate vă dădea clasă Dragnea”, a adăugat Cătălin Drulă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cătălin drulă,
ciolacu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.