Drulă: Breaking: Ministrul anti-infrastructură Grindeanu a anulat licitaţia pentru proiectarea autostrăzii Craiova-Lugoj

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 22 martie 2022 221 afişări

„Breaking: Ministrul anti-infrastructură Grindeanu a anulat licitaţia pentru proiectarea autostrăzii Craiova-Lugoj”, afirmă liderul interimar al USR Cătălin Drulă. El spune că era desemnat câştigătorul şi nu trebuia decât semnat contractul.

Drulă: Breaking: Ministrul anti-infrastructură Grindeanu a anulat licitaţia pentru proiectarea autostrăzii Craiova-Lugoj

„Breaking: Ministrul anti-infrastructură Grindeanu a anulat licitaţia pentru proiectarea autostrăzii Craiova-Lugoj. Este o veste foarte proastă pentru autostrăzi. Licitaţia lansată anul trecut în mandatul meu era pe final, cu câştigător desemnat, nu trebuia decât semnat contractul. Motivul anulării este halucinant: o pretinsă suprapunere între traseul acestui proiect şi cel al drumului expres Craiova-Tg. Jiu, proiect contractat anul trecut”, scrie pe Facebook Cătălin Drulă.

Fostul ministru al Transporturilor afirmă că pentru o pretinsă suprapunere pe o lungime de 30km (sectorul Craiova-Filiaşi) se anulează un proiect de 250km - autostrada Craiova-Drobeta Turnu Severin-Calafat-Lugoj.

„Era (da, era, la trecut) un proiect crucial pentru România, legătura dintre Oltenia şi Banat. Am scos la licitaţie pe un caiet de sarcini modern cu proiectare la cheie, cu prevederi contractuale corecte şi echilibrate, această investiţie. 30 de ani nici PSD, nici PNL n-au mişcat un deget, n-au făcut o licitaţie, n-au semnat vreun contract pentru această autostradă. Unde sunt acum pesediştii şi peneliştii din Oltenia şi Banat când Grindeanu ucide proiectul? Unde se ascund? Această anulare a unei licitaţii în faza finală miroase foarte urât. Cred că autorităţile statului ar trebui să se autosesizeze aici. Oare e vorba că cineva n-a plătit şpagă? Numai aşa pot merge înainte proiectele în epoca PSD-PNL, cu parandărăt inclus?”, conchide Drulă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drulă,
grindeanu,
autostradă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.