Dramă pe piaţa muncii într-o ţară europeană plină de români. În următoarele şase luni marii producători anunţă concedieri masive

Autor: Ioana Matei Postat la 02 iunie 2020 23801 afişări

Dramă pe piaţa muncii într-o ţară europeană plină de români. În următoarele şase luni marii producători anunţă concedieri masive

Un sfert din numărul producătorilor britanici anunţă că vor concedia angajaţi în următoarele şase luni, potrivit unui articol publicat de Daily Mail.

Procentul a rezultat într-un studiu derulat în rândul companiilor britanice de organizaţia Make UK. Potrivit studiului, două treimi din respondenţi nu vor face concedieri.

Reprezentanţii Make UK au declarat că multe companii au fost afectate de pandemie, iar când schema de şomaj tehnic se va încheia, s-ar putea să recurgă la „concedieri masive”.

Din studiu reiese şi că mulţi producători sunt de părere că va lua mai mult de un an pentru a reveni la normal.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.