Dragnea: Vom mări salariile din administraţia publică, poate şi lui Băsescu

Postat la 08 februarie 2013 23 afişări

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea, a declarat vineri că salariile din administraţia publică vor trebui mărite, "poate" şi cel al preşedintelui Traian Băsescu, iar într-un termen de 2-3 luni Guvernul va şti de câţi angajaţi este nevoie în sistemul public.

"Va trebui să mărim salariile din administraţia publică, la primari, consilieri, poate şi lui Traian Băsescu. Când vom ajunge la normativele de personal şi standardele de cost, nu vorbim de ani, ci de 2-3 luni, vom vedea de câţi angajaţi vom avea nevoie în sistemul public şi ce nivel de salariu este necesar. Vorbim de oameni care ştiu ce au de făcut, nu de oameni care au cumpărat o diplomă", a afirmat Dragnea într-o conferinţă.

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, prezent în conferinţă, a spus că salariul mediu net în instituţia pe care o conduce este mic, de 1.600 lei lunar.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dragnea,
Băsescu,
administraţia publică
/actualitate/dragnea-vom-mari-salariile-din-administratia-publica-poate-si-lui-basescu-10550656
10550656
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.