LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Dragnea, despre un posibil nou refuz: Ne-am obişnuit cu Iohannis să fie în stare facă orice

Postat la 21 noiembrie 2018 57 afişări

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, întrebat despre un posibil al doilea refuz al lui Klaus Iohannis de numire a Olguţei Vasilescu la Dezvoltare şi a lui Mircea Drăghici la Transporturi, că în cazul în care acesta "va călca cu picioarele pe Constituţie, o să ne întâlnim şi o să vedem ce o să facem".

Dragnea, despre un posibil nou refuz: Ne-am obişnuit cu Iohannis să fie în stare facă orice

Întrebat dacă are rezerve că va accepta noile propuneri ale PSD pentru cele două ministere, Liviu Dragnea a răspuns: "Ne-am obişnuit cu domnul Iohannis să fie în stare să facă orice, dincolo de Constituţie şi lege, dar ar fi o încălcare flagrantă a legii şi a deciziei CCR. În cazul în care va calcă cu picioarele pe Constituţie, o să ne întâlnim şi o să vedem ce o să facem. Să ajungem în situaţia respectiv, nedorită de noi, şi vedem".

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, la finalul şedinţei CEx al PSD de miercuri, că o va propune pe Lia Olguţa Vasilescu la Ministerul Dezvoltării şi pe Mircea Drăghici la Ministerul Transporturilor.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dragnea,
posibilitate,
refuz,
stare,
constitutie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.