Dragnea, despre relaţia rece cu Dăncilă: O să analizăm după alegeri/ Eu am relaţii personale cu femeia pe care o iubesc

Postat la 21 mai 2019 52 afişări

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marţi, întrebat fiind de relaţia cu Viorica Dăncilă, că situaţia va fi analizată după alegeri, moment în care va aştepta de la premier şi o propunere legată de remanieri, după ce a refuzat restructurarea prin Parlament.

Dragnea, despre relaţia rece cu Dăncilă: O să analizăm după alegeri/ Eu am relaţii personale cu femeia pe care o iubesc

"Eu mă aştept ca fiecare să nu uite de ce au fost puşi unde au fost puşi.

Eu am relaţii personale cu femeia pe care o iubesc. Nu discut despre relaţii personale. O să analizăm după alegeri, pentru că nu stă nimeni să vadă asta.

E un sfat pentru oricine: să nu uite pentru ce a fost pus acolo. A fost pusă acolo pentru a implementa un program de guvernare. Dacă fiecare membru al guvernului ţine minte asta şi nu consideră că i-a crescut şi capul, atunci o să fie un ministru bun şi eficient" ,a spus Liviu Dragnea, la Adevărul Live, întrebat fiind de relaţia cu Viorica Dăncilă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegeri,
dragnea,
relatie,
relatii,
femeie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.