Dragnea anunţă că a renunţat la pensia specială de parlamentar.Liderul PSD a adăugat că pensia specială trebuie eliminată

Postat la 21 mai 2019 322 afişări

Liviu Dragnea a declarat că a renunţat la pensia specială de parlamentar, precizând că aceasta este o problemă sensibilă care trebuie abordată „frontal”. Liderul PSD a adăugat că pensia specială trebuie eliminată.

Dragnea anunţă că a renunţat la pensia specială de parlamentar.Liderul PSD a adăugat că pensia specială trebuie eliminată

„Eu am renunţat la pensia specială de parlamentar. E o problemă sensibilă, trebuie să o abordăm cu curaj şi frontal. Această pensie specială nu trebuie să mai existe. Trebuie să o eliminăm”, a afirmat Liviu Dragnea, marţi, la Adevărul Live.

Partidele de Opoziţie a iniţiat mai multe proiecte legislative pentru eliminarea sistemului de pensii speciale. Unele iniţiative au fost respinse, iar altele se află în procedură parlamentară.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pensie,
parlamentar,
renuntare,
dragnea

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.