Dragnea: Am pregătit un proiect de lege pentru interzicerea exportului de buşteni din România

Postat la 16 mai 2019 55 afişări

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, că a pregătit un proiect de lege privind interzicerea exportului de buşteni din România pe care îl va depune săptămâna viitoare. Acesta a spus că astfel încurajează exportul de lemn prelucrat "pentru ca plus valoarea să rămână în România".

Dragnea: Am pregătit un proiect de lege pentru interzicerea exportului de buşteni din România

"Ca să stea mai liniştitit Iohannis, că ştiu că el avea legătură cu unii cu lemnele, am pregătit un proiect de lege pentru interzicerea exportului de buşteni din România, pe care cred că o să-l depunem săptămâna viitoare. Cine să vrea să exporte, să exporte lemn prelucrat pentru ca plus valoarea să rămână în România", a spus Liviu Dragnea.

Acesta îl acuză pe Klaus Iohannis că, de când este preşedinte, nu a observat ceea ce se întâmplă în România.

"Eu nu ştiu dacă Iohannis a vorbit înainte sau după somn sau astăzi s-a trezit după patru ani şi jumătate de somn şi a început să vadă ce e în România. Despre asta discutăm noi, despre faptul că prelucrarea sau capacitatera de prelucrare as produselor a început să crească în ultimii doi ani de zile. Este un domeniu pe care am început să-l stimulăm şi o să-l stimulăm pe viitor", a afirmat liderul PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis miercuri că ”într-adevăr, România este în prezent campioana exporturilor de cereale, deşi valoarea adăugată a producţiei de cereale este una scăzută, însă, trebuie cunoscut faptul că România este, în acelaşi timp, şi campioana importurilor de alimente şi produse alimentare”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
export,
dragnea,
interzicere,
pregatiri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.