Dovada că SARS-Cov-2 ar fi fost creat într-un laborator. Concluziile unor experţi americani: „Respectiva secvenţă nu este prezentă în niciun alt virus”

Postat la 08 iunie 2021 381 afişări

Dovada că SARS-Cov-2 ar fi fost creat într-un laborator. Concluziile unor experţi americani: „Respectiva secvenţă nu este prezentă în niciun alt virus”

Secvenţa genomică a SARS-Cov-2 este „CGG-CGG”.  Doi experţi americani susţin că, în mod natural, niciun coronavirus nu a avut vreodată această combinaţie.

Combinaţia „CGG-CGG” este extrem de rară, cu excepţia cazului în care este folosită de oamenii de ştiinţă în cercetările de „câştig de funcţie”. Experţii au concluzionat că cel mai probabil virusul a fost creat în laborator.

Doi experţi americani au publicat un eseu în care susţin că secvenţierea genomului SARS-Cov-2 arată în mod destul de clar că virusul a fost creat într-un laborator din China. Dr. Stephen Quay şi Richard Muller, profesor de Fizică la Universitatea Berkeley din California, au vorbit pentru Wall Street Journal pe tema originii virusului, scrie Daily Mail.

„Cel mai convingător element care vine în favoarea ipotezei scurgerii din laborator se bazează ferm pe ştiinţă”, spun cei doi, subliniind că „SARS-Cov-2 are o amprentă genetică care nu a mai fost identificată la un alt coronavirus care s-a dezvoltat în mod natural”.

Quay şi Muller menţionează că laboratorul din Wuhan este cunoscut pentru faptul că realizează experimente de „câştig de funcţie”, prin care cercetătorii încearcă în mod intenţionat să crească letalitatea virusurilor.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
experti,
laborator

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.