Două surori fac bani împodobind brazii clienţilor ocupaţi

Autor: Andra Stroe Postat la 17 decembrie 2019 93 afişări

Două surori fac bani împodobind brazii clienţilor ocupaţi

Veronika Gentile, în vârstă de 30 de ani, şi sora sa, Giovanna Avati, 40, au crescut văzând-o pe mama lor, Pina, împodobind an de an brazi de Crăciun extravaganţi, plini de culori, însă lor nu li s-a dat niciodată voie să o ajute.

Când surorile şi-au întemeiat propriile lor familii au transformat împodobitul bradului într-o tradiţie, iar prietenii au început să remarce curând talentul deosebit pe care îl aveau. „Prietenii mei s-au îndrăgostit de ornamentele pe care le foloseam, şi uneori mă întrebau dacă aş putea să îi ajut cu decorarea brazilor lor”, povesteşte Veronika Gentile. La început cele două surori şi-au ajutat prietenii gratis, însă cu timpul au stabilit o sumă de 26 de dolari pe oră, cu o medie de 2 ore pentru fiecare brad împodobit.

Anul acesta ele împodobiseră deja opt brazi înainte de 1 Decembrie, strângând aproximativ 416 dolari, suficient cât să acopere cheltuielile necesare pentru masa de Crăciun în familie. Majoritatea clienţilor sunt persoane prea ocupate. Femeile folosesc de obicei ornamentele clienţilor, unul singur solicitându-le să cumpere singure decoraţiunile necesare.

Cu toate că au gusturi similare, Veronika preferă brazii albi, care par împodobiţi de zăpadă, pe când preferaţii Giovannei sunt tradiţionalii brazi verzi.

După debutul de succes, surorile se gândesc să îşi extindă businessul, plănuind să creeze o pagină de Facebook pentru a se promova.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
brazi,
craciun,
clienti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.