AFI Europe şi NEPI Rockcastle semnează achiziţia portofoliului de birouri din România al NEPI

Autor: Andra Stroe Postat la 16 decembrie 2019 101 afişări

AFI Europe şi NEPI Rockcastle semnează achiziţia portofoliului de birouri din România al NEPI

AFI Europe N.V. şi NEPI Rockcastle anunţă astăzi finalizarea tranzacţiei de achiziţie a portofoliului de birouri NEPI Rockcastle din România, cu o suprafaţă închiriabilă totală (GLA) de 118.500 mp. Valoarea tranzacţiei depăşeşte 300 milioane de euro.

Portofoliul achiziţionat este format din patru proiecte de birouri Clasa A, cu un total de opt clădiri de birouri situate in Bucureşti şi Timişoara: Floreasca Business Park, cu o suprafaţă de 36.470 mp închiriabili, The Lakeview – 25.907 mp, Aviatorilor 8 – 8.203 mp şi Timisoara City Business Center - 47,936 mp.

Tranzacţia a fost consiliată de CMS (juridic), Ernst & Young (financiar), JLL (comercial).  AFI Europe Romania are în curs de dezvoltare proiecte majore pe segmentele retail, office şi rezidenţial în Bucureşti, Ploieşti şi Braşov.

În urma acestei tranzacţii şi odată cu finalizarea proiectelor de birouri aflate în curs de dezvoltare (AFI Park Braşov şi AFI Tech Park 2-3), AFI Europe Romania va administra un portofoliu de 282.000 mp închiriabili de birouri, devenind astfel unul dintre cei mai mari proprietari de birouri din România.

Pe segmentul office al pieţei imobiliare, AFI Europe Romania este dezvoltatorul şi proprietarul proiectelor AFI Park 1-5, AFI Tech Park şi AFI Park Braşov.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nepi,
afi,
birouri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.