Doua saptamani cu mancaruri si vinuri frantuzesti la Cora

Postat la 12 iulie 2011 92 afişări

Cora Romania organizeaza in perioada 12-24 iulie "saptamanile franceze" in toate magazinele din Romania ale retelei, cu ocazia sarbatorii nationale a Frantei.

Magazinele au pus in evidenta pe aleile centrale produse gastronomice frantuzesti pe care publicul le poate degusta. Vinurile vor fi amplasate in jurul unui cub care reprezinta harta renumitelor podgorii frantuzesti. Pe plasmele din magazin va putea fi urmarit un film despre vinuri, iar muzica ambientala este si ea tot frantuzeasca.

Nu numai produsele gastronomice vor fi scose in evidenta, ci si restul produselor care tin de cultura si stilul de viata frantuzesc - carti, DVD-uri, CD-uri.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Misiunii Economice Franceze in Romania.

Cora Romania, parte a Grupului Louis Delhaize, are acum sase hipermarketuri. Al saptelea magazin din retea, Cora City Park Constanta, va fi inaugurat la 28 iulie, pe un spatiu de 7.700 de mp in centrul comercial City Park din Constanta. Noul magazin va angaja aproximativ 280 de persoane.

Precedenta inaugurare a avut loc in martie, cu magazinul din Drobeta Turnu-Severin. Reteaua are in plan sa cheltuiasca pe expansiune in 2011 mai mult decat dublul sumei de anul trecut, cand a investit 40 de milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/doua-saptamani-cu-mancaruri-si-vinuri-frantuzesti-la-cora-8488984
8488984
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.