Două rachete ruseşti au lovit o gară din estul Ucrainei folosită pentru evacuarea civililor

Autor: Petru Mazilu Postat la 08 aprilie 2022 25 afişări

Două rachete ruseşti au lovit o gară din Kramatorsk, în estul Ucrainei, provocând victime, a anunţat compania feroviară de stat. Anterior, un atac aerian asupra unei căi ferate a blocat mai multe trenuri tot în zona de est, anunţă Sky News.

Două rachete ruseşti au lovit o gară din estul Ucrainei folosită pentru evacuarea civililor

Gara bombardată de ruşi este folosită pentru evacuarea civililor din zonele atacate de trupele Rusiei.

Anterior, au apărut informaţii potrivit cărora trei trenuri de evacuare au fost blocate după un atac aerian asupra unei căi ferate controlate de Ucraina în apropiere de staţia Barvinkove din estul Ucrainei.

Trenurile care pleacă din Slovyansk, Kramatorsk şi Lyman, care se află în regiunea Doneţk, au fost blocate, a relatat postul de radio Hromadske.

De asemenea, deputatul ucrainean Lesia Vasylenko a anunţat că alte lovituri aeriene au lovit linia de cale ferată în partea de nord a regiunii Doneţk.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
atac,
gară,
război

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.