Două rachete lansate de pe teritoriul Siriei au explodat pe Platoul Golan

Postat la 07 mai 2013 24 afişări

Două rachete trase de pe teritoriul sirian au căzut luni în partea ocupată de Israel a Platoului Golan fără să provoace victime sau pagube, a anunţat o purtătoare de cuvânt a armatei israeliene.

Două rachete lansate de pe teritoriul Siriei au explodat pe Platoul Golan

 Rachetele au explodat pe câmp, în apropiere de linia armistiţiului, în partea de sud a platoului, a declarat ea.

Aceste tiruri "par să aibă legătură cu situaţia internă din Siria", a precizat ea, sugerând astfel că Israelul nu a fost vizat, ci că aceste tiruri provin din confruntările dintre armată şi rebeli sirieni.

"Armata israeliană a cercetat sectorul unde au căzut rachetele şi a informat forţele ONU staţionate în Platoul Golan", a adăugat purtătoarea de cuvânt.

Aceste tiruri au loc în contextul unor tensiuni puternice între cele două ţări, în urma a două raiduri aeriene israeliene efectuate vineri şi duminică în Siria.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/doua-rachete-lansate-de-pe-teritoriul-siriei-au-explodat-pe-platoul-golan-10853472
10853472
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.