Două noi televiziuni vor începe să emită în următoarea perioadă

Postat la 05 august 2016 441 afişări

Două noi televiziuni vor începe să emită în următoarea perioadă

Televiziunile muzicale Magic TV şi Rock TV – "platforme de exprimare şi promovare a artiştilor români" – licenţe obţinute de societatea Kiss TV Music SRL în 12 ianuarie, se vor lansa oficial în curând, având în vedere că CNA a acordat joi, 4 august, deciziile de autorizare a studiourilor, scrie Mediafax

Magic TV şi Rock TV vor avea un format tematic-muzical, vor emite la nivel naţional şi vor reprezenta varianta TV a radiourilor (Magic FM şi Rock FM). De asemenea, potrivit documentelor CNA, vor emite şi în sistem high definition (HD) fiind retransmise de UPC, Ines Group şi Orange.

Grupul media Antenna din Grecia a primit la începutul acestui an aprobarea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) să se extindă în România şi să înfiinţeze două noi televiziuni, Magic TV şi Rock TV, care ar urma să reprezinte un spaţiu de promovare a artiştilor români.

Pentru lansarea Magic TV şi Rock TV, societatea Kiss TV Music SRL – care este controlată de grupul media Antenna din Grecia – a solicitat CNA două licenţe audiovizuale prin reţele de comunicaţii electronice (prin cablu), în şedinţa din 12 ianuarie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.