Două noi focare de COVID-19 descoperite în judeţul Prahova

Autor: Petru Mazilu Postat la 10 octombrie 2020 192 afişări

Două noi focare de COVID-19 descoperite în judeţul Prahova

Prefectura Prahova anunţă că în judeţ au apărut două noi focare de Covid-19. Este vorba despre apariţia unor cazuri de infectare la o societate comercială din Breaza şi la primăria din Păuleşti.

Unul dintre focare a apărut la o societate comercială din oraşul Breaza. 13 persoane din totalul de 57 de angajaţi au fost depistate pozitiv.

Cei confirmaţi cu SARS-CoV-2 au fost izolaţi, iar 34 de persoane care au intrat în contact cu aceştia au fost introduse în carantină. Activitatea unităţii a fost suspendată, iar în interior s-a făcut dezinfecţia spaţiilor.

Un alt focar este la Primăria Păuleşti, în cadrul unui compartiment unde patru angajaţi au fost depistaţi pozitiv. Activitatea a fost sistată până pe 22 octombrie şi, conform procedurii, a fost făcută dezinfecţia, anunţă Prefectura Prahova.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
covid,
focare,
prahova

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.