Două drumuri naţionale blocate, două cu restricţii, din cauza ninsorii viscolite

Autor: Cosmin Pirv Postat la 08 ianuarie 2024 288 afişări

Două drumuri naţionale sunt blocate, iar pe alte două sunt impuse restricţii pentru maşinile de peste 7,5 tone, luni, la prânz, din cauza ninsorii viscolite, a anunţat Centrul Infotrafic.

Două drumuri naţionale blocate, două cu restricţii, din cauza ninsorii viscolite

Astfel, la ora 11.30, circulaţia este blocată pe DN 15D, localitatea Gâdinţi, judeţul Neamţ, şi pe DN 23B, între localităţile Stupina şi Ciorăşti, judeţul Vrancea.

De asemenea, sunt impuse restricţii pentru autovehiculele cu masa de peste 7,5 tone pe DN 24B, între localităţile Albiţa şi Huşi, judeţul Vaslui, şi pe DN 28, între localităţile Cozia şi Răducăneni, judeţul Iaşi.

Sunt semnalate precipitaţii sub formă de ninsoare, carosabilul fiind acoperit parţial cu zăpadă, dar fără a fi impuse restricţii de trafic, pe mai multe drumuri din judeţele Bacău, Covasna, Galaţi, Iaşi, Neamţ, Vaslui şi Vrancea. Se circulă în condiţii de iarnă, pe alocuri vizibilitatea este redusă, acţionându-se cu utilaje pentru deszăpezire.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drumuri,
ninsoare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.