Două cunoscute restaurante din Bucureşti au fost închise de ANPC. Ce au găsit inspectorii când au verificat i-a făcut să pună direct ”lacătul”

Autor: Dorin Oancea, Mediafax Postat la 10 octombrie 2019 22178 afişări

Două cunoscute restaurante din Bucureşti au fost închise de ANPC. Ce au găsit inspectorii când au verificat i-a făcut să pună direct ”lacătul”

ANPC a dispus, după controalele efectuate miercuri, oprirea activităţii a două restaurante cunoscute din Bucureşti, „La Gil” şi „La Cocoşatu”, aplicând şi amenzi de peste 70.000 de lei, informează autoritatea.

La Gil Flash Impex, punctul de lucru„ La Gil” din Bulevardul Aerogării 25, inspectorii au găsit condţtii igienico-sanitare necorespunzătoare, produse expirate, produse neconforme, nesigure, nerespectarea conditiilor de temperatură, lipsa informţiilor, precum şi practici comerciale înşelătoare.

Sancţiunea totală aplicată a fost de 55.000 lei şi au fost oprite de la comercializare 197kg de produse, în valoare de 6.000 de lei. ANPC a dispus oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficienţelor, propunând şi sancţiunea complementară cu închiderea temporară a unităţii pe o durată de cel mult 6 luni.

La Societatea comercială „La Cocoşatu” amenda aplicată a fost de 20.000 de lei, au fost oprite de la comercializare 52 de kg de produse diverse, în valoare de peste 2.000 de lei. Şi în acest caaz au fost dispuse oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficienţelor, precum şi sancţiunea complementară cu închiderea temporară a unităţii pe o durată de cel mult 6 luni.

Inspectorii ANPC au mai controlat şi toneta « patiserie » si un restaurant traditional românesc din zona Unirii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ANPC,
CONTROALE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.