Două companii IT se alătură protestului pentru construirea de autostrăzi. Peste o mie de angajaţi vor opri vineri activitatea

Postat la 13 martie 2019 69 afişări

Două companii IT din Cluj-Napoca se alătură protestului început de omul de afaceri Ştefan Mandachi din Suceava. 1.100 de angajaţi vor opri vineri, timp de 15 minute, activitatea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Două companii IT se alătură protestului pentru construirea de autostrăzi. Peste o mie de angajaţi vor opri vineri activitatea

Potrivit unei postări de miercuri pe Facebook, fondatorul AROBS TransilvaniaSoftware, Voicu Oprean, a afirmat că îi provoacă să se alăture mişcării lansate de Ştefan Mandachi pe toţi clienţii şi colaboratorii firmei sale.

 

„Salut mişcarea #RomâniaVreaAutostrăzi, iar vineri, la ora 15, timp de 15 minute vom sista activitatea celor peste 800 de colegi şi colaboratori din toate sediile din România: Cluj-Napoca, Suceava, Iaşi, Baia Mare, Târgu Mureş şi Arad. #ŞiEu vreau autostrăzi. #ŞîEu vreau o Românie conectată şi sigură! #ŞiEu provoc să se alăture mişcării lansare de Ştefan Mandachi toţi clienţii şi colaboratorii noştri, cei care conduc cele peste 7.000 de firme româneşti şi internaţionale cu care lucrăm şi folosesc produsele şi serviciile noastre. Să începem, cu toţii, cu aceste 15 minute! Şi să nu ne oprim aici!”, a scrie Oprean.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
activitate,
angajati,
it,
protest,
companii,
oprire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.