DOSARUL Vacanţelor fictive: "2.000 euro pentru un sejur în Creta de care n-am avut parte"

Postat la 01 august 2013 98 afişări

Una dintre persoanele păgubite de administratorul unei agenţii de turism acuzat că vândut servicii de transport şi cazare pentru destinaţii din Europa care nu au fost onorate a povestit, pentru MEDIAFAX, că a plătit 2.000 de euro pentru un sejur în Creta, de care însă nu a beneficiat.

DOSARUL Vacanţelor fictive: "2.000 euro pentru un sejur în Creta de care n-am avut parte"

 "În 31 mai, am plătit 2.000 de euro pentru un sejur de şapte zile în Creta, la un hotel de patru stele, pentru cinci adulţi şi trei copii. Am vrut să plec în vacanţă cu soţul, cu copiii, cu familia fratelui meu. Pe 19 iunie, trebuia să primim biletele, iar pe 24 iunie trebuia să plecăm, însă nu am mai primit biletele", a precizat una dintre persoanele păgubite de Eugenia Biclea - administratorul agenţiei de turism Romtravel Europa Bookings Com SRL din sectorul 2.

Persoana păgubită a relatat că a încercat să o contacteze pe Biclea, însă aceasta nu a fost de găsit nici la telefon şi nici la sediul firmei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dosarul-vacantelor-fictive-2-000-euro-pentru-un-sejur-in-creta-de-care-n-am-avut-parte-11191754
11191754
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.