Dosarul "Trofeul calităţii": Adrian Năstase NU MAI CONTESTĂ pedeapsa

Postat la 14 ianuarie 2013 14 afişări

Adrian Năstase a retras, luni, contestaţia în anulare în cazul condamnării din dosarul "Trofeul calităţii", avocaţii acestuia depunând la instanţa supremă solicitarea formulată de fostul premier.

Avocatul Ion Cazacu a anunţat, luni, Completul de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) că Adrian Năstase îşi retrage contestaţia în anulare făcută în cazul condamnării din dosarul "Trofeul calităţii".

Procurorul DNA prezent la şedinţa de judecată a solicitat celor cinci judecători să ia act de solicitarea lui Adrian Năstase.

Instanţa supremă a rămas în pronunţare asupra acestei cereri, urmând să decidă dacă o admit sau nu.

La ieşirea din sala de judecată, avocatul Ion Cazacu a spus că Adrian Năstase este nemulţumit nu de completele instanţei supreme sau de judecători ai acestei instanţe, ci de sistemul judiciar românesc şi de lacunele acestuia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/dosarul-trofeul-calitatii-adrian-nastase-nu-mai-contesta-pedeapsa-10461801
10461801
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.