Dosarul Loteria I, în care George Copos este judecat, a fost amânat pentru că un inculpat suferă de o boală contagioasă

Postat la 20 mai 2013 18 afişări

Dosarul Loteria I, în care George Copos este judecat pentru o evaziune fiscală de peste un milion de euro, a fost amânat, luni, pentru 14 iunie, de către Tribunalul Bucureşti, pentru ca unul dintre dintre inculpaţi, internat cu o boală contagioasă, să-şi poată pregăti apărarea.

Dosarul Loteria I, în care George Copos este judecat, a fost amânat pentru că un inculpat suferă de o boală contagioasă

 Amânarea a fost decisă după ce la dosarul cauzei au fost depuse documente care arată că Stelian Raţiu suferă de o boală contagioasă şi este internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj Napoca.

Avocata lui Raţiu a solicitat instanţei amânarea dosarului şi pe motiv că a încheiat cu clientul său contract de asistenţă juridică în 17 mai şi nu a avut timp să-şi pregătească apărarea.

Atât avocaţii lui Copos şi ai celorlalţi inculpaţi, cât şi procurorul DNA au fost de acord cu amânarea cauzei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dosarul-loteria-i-in-care-george-copos-este-judecat-a-fost-amanat-pentru-ca-un-inculpat-sufera-de-o-boala-contagioasa-10889949
10889949
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.