DOSARUL ISĂILĂ: Senatorul PSD, denunţat succesiv la DNA de "intermediarul" Cristescu şi apoi de "prietenul" Ene - REFERATUL DNA

Postat la 22 aprilie 2014 36 afişări

Senatorul PSD Marius Isăilă a fost denunţat succesiv de colaboratorii săi, pe parcursul cercetărilor în dosarul în care e acuzat de trafic de influenţă, procurorii constatând că parlamentarul discuta în toalete şi îşi dezbrăca interlocutorii pentru a verifica dacă au aparatură de ascultare.

DOSARUL ISĂILĂ: Senatorul PSD, denunţat succesiv la DNA de "intermediarul" Cristescu şi apoi de "prietenul" Ene - REFERATUL DNA

 Conform referatului DNA consultat de MEDIAFAX, senatorul Isăilă a fost denunţat pe parcursul cercetărilor de "intermediarul" Cătălin Cristescu, pe care l-a folosit pentru a obţine aproximativ 200.000 de euro din trafic de influenţă, dar şi de "prietenul" şi consilierul său parlamentar, Ştefan Cristian Ene.

Cei doi au colaborat cu procurorii DNA pentru a proba infracţiunile în cazul senatorului PSD, Cristescu participând la organizarea flagrantului lui Ene, şi la rândul său Ene pentru a completa probleme de trafic de influenţă şi instigare la fals în înscrisuri.

Cazul senatorului Marius Isăilă se află în atenţia Comisiei juridice din Senat, care urmează să propună plenului Senatului o rezoluţie pentru încuviinţarea arestării preventive sau respingerea solicitării formulate de DNA.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dosarul-isaila-senatorul-psd-denuntat-succesiv-la-dna-de-intermediarul-cristescu-si-apoi-de-prietenul-ene-referatul-dna-12503662
12503662
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.