DOSARUL FRAUDELOR BANCARE - DIICOT: Directorii BRD Unirea şi Dorobanţi au coordonat întreaga activitate infracţională

Postat la 15 decembrie 2012 26 afişări

Procurorii DIICOT arată în referatul privind propunerea de arestare a 12 persoane implicate în fraudarea a 85 de milioane de euro, că directorii BRD Unirea şi Dorobanţi, Adrian Martiş şi Andrei Nanu, au coordonat întreaga activitate infracţională din interiorul instituţiei pe care o conduceau.

"Gruparea a fost susţinută şi sprijinită în diferite faze de mai multe persoane, care au acţionat în mod coordonat într-o perioadă bine determinată, având o structură determinată, clară şi roluri prestabilite pentru membrii săi în cadrul grupului", susţin procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) în referatul cu propunerea de arestare a lui Adrian Martiş (director executiv la BRD Unirea), Andrei Nanu (director comercial BRD Dorobanţi), Elena Blaga, Orlando Ionuţ Ghiorghe (evaluator), Andrei Suditu, Niculae Sandu, Ioan Creştin, Dumitru Benga, Vrânceanu Jenica Barbu, Marius Locic, Liliana Liuba Alexandrescu (notar), Claudia Maria Peter şi Camilia Damiela Pop (notar).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dosarul-fraudelor-bancare-diicot-directorii-brd-unirea-si-dorobanti-au-coordonat-intreaga-activitate-infractionala-10394454
10394454
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.