Dorinţa de Crăciun a angajaţilor: Să-l ajute pe şef să fie concediat

Postat la 03 decembrie 2012 15 afişări

Perioada de sfârşit de an este una potrivită pentru reflecţie, punerea de dorinţe şi stabilirea unor noi ţeluri, iar în cazul angajaţilor din SUA unul dintre aceste obiective include concedierea şefilor, potrivit CNN.

Circa 2% dintre angajaţii care au participat la un sondaj în Statele Unite au recunoscut că cea mai arzătoare dorinţă la intrarea în noul an este să îl ajute pe şeful lor să fie concediat. Sondajul a fost realizat în rândul a peste 2.000 de angajaţi de site-ul de locuri de muncă Glassdoor.

Alţi 23% au afirmat că principalul obiectiv va fi căutarea unui nou loc de muncă.

Angajaţii nu sunt cu toţii răutăcioşi atunci când vine vorba de locul de muncă, scrie CNN. O treime dintre cei consultaţi au spus că un obiectiv prioritar este să muncească susţinut pentru a obţine o mărire de salariu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dorinţa,
Crăciun,
concediat,
şef
/actualitate/dorinta-de-craciun-a-angajatilor-sa-l-ajute-pe-sef-sa-fie-concediat-10364938
10364938
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.