Donald Trump solicită acţiuni la nivel mondial împotriva ameninţării nucleare din Coreea de Nord

Postat la 07 noiembrie 2017 36 afişări

Preşedintele american Donald Trump a declarat marţi că SUA sunt pregătite să utilizeze întreaga gamă de forţe militare pentru a opri ameninţarea din partea Coreei de Nord, dar că se concentrează pe soluţii pentru prevenirea unui conflict armat şi solicită acţiuni la nivel mondial, relatează Reuters.

Donald Trump solicită acţiuni la nivel mondial împotriva ameninţării nucleare din Coreea de Nord

"Suntem pregătiţi să facem tot ce este necesar pentru a-l împiedica pe dictatorul nord-coreean să ameninţe atâtea vieţi ... atât de inutil. Este timpul să acţionăm cu urgenţă şi cu mare hotărâre. Nu putem permite Coreei de Nord să ameninţe tot ceea ce am construit. Sperăm că nu va trebui să folosim capacităţile militare ale Statelor Unite. Deocamdată analizăm toate instrumentele disponibile în afara acţiunii militare. Suntem foarte puternici şi cred că ei (Coreea de Nord) înţeleg că avem o forţă de neegalat. Nu a existat niciodată o forţă ca acum. Acestea fiind spuse, cred că este logic ca nord-coreenii să vină la masa negocierilor şi să încheie un acord bun pentru oamenii din Coreea de Nord şi din întreaga lume", a spus Trump.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.