Trecută "din pix" de la profit la pierdere: tăierea subvenţiilor pentru CFR Călători a trecut societatea pe pierdere în 2017

Postat la 06 noiembrie 2017 214 afişări

Reducerea subvenţiilor pentru CFR Călători a trecut societatea de la un profit de 1,4 milioane de lei, raportat în proiectul de buget publicat în luna martie, la o pierdere de 90,5 milioane de lei, potrivit proiectului de buget rectificat, pus în dezbatere, luni, de Ministerul Transporturilor.

Trecută "din pix" de la profit la pierdere: tăierea subvenţiilor pentru CFR Călători a trecut societatea pe pierdere în 2017

CFR Călători estimează pierderi de 90,5 milioane de lei în bugetul de venituri şi cheltuieli rectificat pe 2017, potrivit proiectului de Hotărâre de Guvern pus în dezbatere de Ministerul Transporturilor, de la un profit de 1,4 milioane de lei, în varianta propusă în luna martie.

Schimbările proiectului de buget rectificat vizează „modificarea alocaţiilor de la bugetul de stat sub forma subvenţiilor conform prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 63/2017 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2017”, se arată în nota de fundamentare.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.