Donald Trump şi Vladimir Putin au convenit că trupele iraniene trebuie retrase din Siria

Postat la 17 august 2018 58 afişări

Preşedintele SUA, Donald Trump, a ajuns la un acord de principiu cu omologul său din Rusia, Vladimir Putin, asupra necesităţii retragerii efectivelor militare iraniene din Siria, deşi Kremlinul consideră că această sarcină va fi dificilă, afirmă surse citate de agenţia Bloomberg.

Donald Trump şi Vladimir Putin au convenit că trupele iraniene trebuie retrase din Siria

Donald Trump şi Vladimir Putin s-au întâlnit în luna iulie, în Finlanda. Summitul a fost dominat de criza din Siria şi de rolul Iranului în conflict, conform unui oficial american de rang înalt.

Cei doi preşedinţi au convenit în principiu că trupele iraniene trebuie să fie retrase din Siria, a declarat oficialul american, care a preferat să rămână anonim. Însă Administraţia de la Moscova atrage atenţia că obţinerea retragerii efectivelor militare iraniene din Siria este o sarcină dificilă, informează agenţia Bloomberg.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.