Donald Trump promite să-l invite pe Vladimir Putin la Casa Albă "la momentul potrivit"

Postat la 14 iulie 2017 42 afişări

Preşedintele american Donald Trump, care se confruntă cu acuzaţii privind legături între campania sa electorală şi Moscova, a declarat că plănuieşte să-l invite pe preşedintele rus Vladimir Putin la Casa Albă "la momentul potrivit", relatează site-ul agenţiei Tass.

Donald Trump promite să-l invite pe Vladimir Putin la Casa Albă "la momentul potrivit"

"Nu cred că acum este momentul potrivit, dar răspunsul este da, îl voi invita", a spus Trump, întrebat dacă Washingtonul are în plan formularea unei astfel de invitaţii.

Preşedintele american a confirmat că a discutat cu omologul său rus, în timpul reuniunii de săptămâna trecută a summitului G20 de la Hamburg, despre legislaţia în materie de sancţiuni dezbătută în cadrul Congresului SUA.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.