Donald Trump a reuşit în 69 de zile ceea ce altor preşedinţi le-a luat ani de zile

Postat la 31 martie 2017 46223 afişări

Preşedintele Statelor Unite ale Americii Donald Trump nu a avut nevoie decât de 69 de zile pentru a atinge performanţa unor preşedinţi precum Jimmy Carter, Richard Nixon sau George W. Bush, scrie Business Insider.

Donald Trump a reuşit în 69 de zile ceea ce altor preşedinţi le-a luat ani de zile

Actualul preşedinte a "reuşit" să obţină o rată de aprobare Gallup de doar 35% ieri. Doar alţi şapte preşedinţi au făcut asta decând Gallup a început să monitorizeze acest aspect (în timpul preşedinţiei lui Harry Truman - 1945-1953).

Publicul american se pare că l-a pedepsit pe preşedinte pentru o serie de ordine executive controversate emise în primele zile ale mandatului său, dar şi din cauza faptului că nu a reuşit să elimine Obamacare, una dintre promisiunile sale din campanie.

Dacă va reuşi să scadă sub 35% atunci va intra într-un club select alături de Lyndon B. Johnson şi Rondal Reagan.

În cât timp au ajuns preşedinţii la o rată de aproape de 35%:

Trump - 69 de zile

Truman - 524 de zile

Reagan - 741 de zile

Carter - 851 de zile

H.W Bush - 1283 de zile

Nixon - 1659 de zile

Johnson - 1725 de zile

W. Bush - 1926 de zile

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.