Academia Americană de Film a adoptat un nou regulament al Premiilor Oscar pentru a evita noi erori

Postat la 30 martie 2017 61 afişări

Contabilii firmei PWC nu vor mai avea voie să utilizeze telefoanele mobile în culise, în timpul viitoarelor transmisiuni în direct ale galei premiilor Oscar, potrivit noului regulament adoptat de Academia Americană de Film, în vederea evitării unor situaţii similare galei din 2017, informează AP.

Academia Americană de Film a adoptat un nou regulament al Premiilor Oscar pentru a evita noi erori

Preşedintele Academiei Americane de Film, Cheryl Boone Isaacs, a trimis un e-mail membrilor Academiei miercuri cu detalii asupra noilor protocoale privind câştigătorii premiilor Oscar. Decizia vine după gafa petrecută la gala premiilor din 2017, luna trecută, când au fost încurcate plicurile pentru premiul Oscar acordat celui mai bun film.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
academie,
film,
oscar,
premii,
adoptare,
evitare,
regulament,
erori,
gala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.