Dominique Strauss-Kahn a înfiinţat o firmă de consultanţă în afaceri

Postat la 08 octombrie 2012 12 afişări

Fostul şef al FMI Dominique Strauss-Kahn, care a demisionat în 2011 de la conducerea instituţiei pentru a se apăra de acuzaţii de agresiune sexuală împotriva unei cameriste a unui hotel din Manhattan, a înfiinţat o firmă de consultanţă în încercarea de a-şi reconstrui cariera.

Justiţia a renunţat ulterior la cazul de agresiune sexuală împotriva Dominique Strauss-Kahn, cunoscut în Franţa ca DSK, iar presupusa victimă a declanşat un proces civil împotriva acestuia. Într-un caz separat, procurorii din Franţa au renunţat, la 2 octombrie, la o anchetă în baza unor acuzaţii că Strauss-Kahn şi alte persoane au violat o prostituată în Washington în 2010. Potrivit unui document de la tribunalul comercial din Paris, Strauss-Kahn a înregistrat firma Parnasse pentru a oferi consultanţă în afaceri, informează Bloomberg.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dsk,
consultanta,
firma,
afaceri
/actualitate/dominique-strauss-kahn-a-infiintat-o-firma-de-consultanta-in-afaceri-10175387
10175387
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.