Dominique Strauss-Kahn a fost convocat marţi la Lille şi ar urma să fie arestat preventiv

Postat la 18 februarie 2012 14 afişări

Fostul director al Fondului Monetar Internaţional, Dominique Strauss-Kahn, a fost convocat marţi de anchetatori la Lille (nord) în dosarul de proxenetism supranumit Carlton şi ar urma să fie arestat preventiv, au anunţat sâmbătă surse apropiate dosarului.

El a fost convocat marţi, la ora 09.00 (10.00 ora României) pentru a fi audiat într-o fostă cazarmă a jandarmeriei din Lille, a adăugat această sursă, confirmând o informaţie apărută în cotidianul regional La Voix du Nord.

Fostul ministru socialist poate fi asistat de un avocat în cadrul menţinerii sale în custodia poliţiei, care poate dura până la 48 de ore, a precizat o sursă apropiată dosarului. Convocarea a ajuns la sfârşitul săptămânii la domiciliul din Paris al lui Dominique Strauss-Kahn.

Numele fostului favorit în cursa pentru alegerile prezidenţiale franceze a fost citat în urmă cu mai multe luni în acest dosar de proxenetism şi abuz de bunuri sociale care implică oameni de afaceri şi poliţişti. Mai multe persoane au fost inculpate în acest caz.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dominique-strauss-kahn-a-fost-convocat-marti-la-lille-si-ar-urma-sa-fie-arestat-preventiv-9246344
9246344
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.