Doliu in PSD. Un important lider al partidului a încetat din viaţă

Postat la 26 iulie 2019 110 afişări

Doliu in PSD. Un important lider al partidului a încetat din viaţă

Fostul lider PSD medicul Ion Vasile, fost senator şi fost prefect, care timp de aproape două decenii a fost cel mai influent politician buzoian, a murit, vineri, la vârsta de 69 de ani.

Potrivit cotidianului local Opinia, Ion Vasile a încetat din viaţă din cauza unei boli necruţătoare.

Vasile Ion a fost tatăl jurnalistei Marie Jeanne Ion.

“Mîna care a salvat atîtea vieti n-a mai putut fi salvată”, a scris, vineri, pe Facebook, jurnalista.

Cine a fost Ion Vasile

Ion Vasile s-a născut pe 12 ianuarie 1950, la Blăjani, a urmat Facultatea de Medicină Generală, specialitatea pediatrie, la Institutul de Medicină şi Farmacie din Iaşi, între 1967 şi 1973. Între anii 1977 şi 1980 a efectuat stagii de specializare în chirurgie pediatrică şi alte cinci cursuri de perfecţionare în Bucureşti. După absolvire este medic secundar (rezident în specialitatea chirurgie pediatrică) la Spitalul Clinic de Copii din Bucureşti (1973 - 1980), medic principal de specialitate la Spitalul Judeţean Buzău (1980 - 1989); din 1991, medic primar în specialitatea chirurgie pediatrică. Şi-a continuat activitatea profesională, în paralel cu cea politică, relatează Opinia, scrie stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
incetare,
viata,
doliu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.