Doina Gradea nu ştia de protocolul DNA-TVR şi a revenit de urgenţă la Bucureşti - SURSE

Autor: Departamentul Politic Postat la 02 septembrie 2018 75 afişări

Preşedintele director general al TVR , Doina Gradea, a revenit duminică în Capitală, de la Braşov, acolo unde era prezentă la Cerbul de Aur, pentru a verifica situaţia sesizată de Liviu Dragnea cu privire la existenţa unui protocol secret DNA- TVR, au declarat surse din cadrul TVR pentru MEDIAFAX.

Potrivit surselor citate, deşi evenimentele din cadrul “Cerbul de Aur” se vor încheia abia duminică noaptea, iar Doina Gradea, PDG al TVR, se afla la Braşov, aceasta a decis să revină în Capitală.

Sursele au precizat, pentru MEDIAFAX, că Doina Gradea nu ar avea cunoştinţă de existenţa unui protocol secret încheiat între televiziunea publică şi Direcţia Naţională Anticorupţie. Mai mult, la nivelul conducerii TVR există nemulţumiri cu privire la circuitul documentelor în instituţie, care este considerat a fi unul defectuos.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TVR,
PROTOCOL,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.