Doi poliţişti, concediaţi pentru că au jucat Pokemon GO şi au ignorat un jaf în desfăşurare

Postat la 13 ianuarie 2022 40 afişări

Doi poliţişti, concediaţi pentru că au jucat Pokemon GO şi au ignorat un jaf în desfăşurare

Doi ofiţeri LAPD au fost concediaţi pentru că au jucat Pokemon GO şi au ignorat un jaf în desfăşurare.

În acea zi, fusese trimis un apel radio pentru „un 211 (jaf) în desfăşurare”, potrivit hotărârii.

Crenshaw Plaza, situat la sud-vest de centrul oraşului Los Angeles, era jefuit de mai mulţi suspecţi.

Doi poliţişti din Los Angeles au rămas fără slujbe pentru că se jucau Pokemon GO în timpul programului, ignorând un apel radio pentru un jaf în desfăşurare, informează Los Angeles Times.

În loc să răspundă la un apel din apropiere, Louis Lozano şi Eric Mitchell au fost surprinşi căutând pokémoni prin intermediul aplicaţiei Pokémon GO, potrivit unei hotărâri din această lună a unei curţi de apel din California.

În acea zi, fusese trimis un apel radio pentru „un 211 (jaf) în desfăşurare”, potrivit hotărârii. Magazinul Macy’s din Crenshaw Plaza, situat la sud-vest de centrul oraşului Los Angeles, era jefuit de mai mulţi suspecţi.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
desfasurare,
jaf,
politisti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.