Doi morti si 13 raniti, dupa ce un avion a lovit o cladire federala din Texas

Postat la 19 februarie 2010 10 afişări

Corpurile neinsufletite a doua persoane au fost recuperate din cladirea federala din Austin, Texas, lovita joi de un avion de mici dimensiuni, iar alte 13 persoane au fost ranite in urma incidentului, relateaza CNN.

Autoritatile cred ca pilotul Joseph Andrew Stack III, in varsta de 53 de ani, din Austin, ar fi indreptat in mod intentionat avionul spre cladirea unde lucrau aproape 200 de angajati ai Fiscului american (IRS). Dintre cele 13 persoane ranite, una se afla in stare grava, potrivit autoritatilor. Identitatile persoanelor decedate nu au fost date publicitatii pana joi seara.

Purtatorul de cuvant al Biroului Federal de Investigatii (FBI), Eric Vasys, a declarat ca unul dintre cadavre, care ar fi al pilotului, a fost trimis pentru a fi examinat de specialisti, relateaza Austin American-Statesman, in editia electronica.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
avion,
Texas,
prabusire,
morti,
Austin
/actualitate/doi-morti-si-13-raniti-dupa-ce-un-avion-a-lovit-o-cladire-federala-din-texas-5561684
5561684
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.