Doi bărbaţi au furat 100.000 de euro de la o casă de schimb valutar din zona Unirii din Capitală

Postat la 19 martie 2012 16 afişări

Doi bărbaţi au furat, luni, 100.000 de euro de la o casă de schimb valutar din zona Pieţei Unirii din Capitală, după ce s-au dat drept poliţist şi comisar al Gărzii Financiare şi au cerut să verifice banii susţinând că au găsit nereguli.

Angajatul societăţii de optică de lângă casa de schimb valutar de unde au fost furaţi 100.000 de euro afirmă că în momentul în care a fost comis jaful din zona Pieţei Unirii a fost o pană de curent, camerele video instanlate nefuncţionând în acest timp. "Dimineaţă a fost o pană de curent, nici semafoarele nu au funcţionat. Alimentarea cu energie electrică a fost reluată în jurul orei 11.00" , a declarat, pentru MEDIAFAX, angajatul magazinului de optică aflat lângă casa de schimb valutar. El a mai spus că este exclus ca această de casă de schimb valutar să aibă un generator de curent care să reia alimentarea cu electricitate a camerelor de supraveghere.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
furt,
unirii,
casa de schimb valutare,
jaf
/actualitate/doi-barbati-au-furat-100-000-de-euro-de-la-o-casa-de-schimb-valutar-din-zona-unirii-din-capitala-9414554
9414554
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.