Doi antreprenori au investit 80.000 de euro în deschiderea unui magazin de lux pe Calea Victoriei

Autor: Ioana Matei Postat la 23 aprilie 2015 2657 afişări

Doi antreprenori au investit 80.000 de euro în deschiderea unui magazin de lux pe Calea Victoriei

Antreprenorii Mara Barloiu şi Hau Marius au deschis magazinul multibrand de lux DressLikeHell pe Calea Victoriei, în urma unei investiţii de 80.000 de euro. Din suma totală, 30.000 de euro au fost investiţi în amenajarea spaţiului comercial, a cărui suprafaţă este de 45 mp.

Magazinul va comercializa articole vestimentare şi accesorii din colecţii precum Alexander McQueen, Michael Kors, Dsquared2 şi Neil Barrett, valoarea stocului iniţial fiind de 50.000 de euro.

”La început, ne-am dorit să lansăm un magazin multibrand online, însă ne-am dat seama că publicul din România are nevoie de un magazin fizic cu haine de lux premium la care să aibă un acces facil. Astfel, ne-am deschis acest spaţiu de pe calea Victoriei, în care am adus produsele designerilor noştri preferaţi”, declară Mara Barloiu, cofondator al DressLikeHell.

Piesele vestimentare sunt selectate de la marile case de modă de către proprietarii magazinului, Mara Barloiu şi Hau Marius, iar stocul vestimentar este actualizat periodic, astfel încât să se sincronizeze cu cele mai noi colecţii ale creatorilor internaţionali. 

„În viitorul apropiat, ne dorim să extindem reţeaua de branduri şi să aducem creaţii exclusiviste ale unor case de modă la fel de cunoscute. De exemplu, pe lista scurtă, se află Moschino, Louboutin sau Prada, însă ţinem să precizăm încă de pe acum că nu vrem să ne îndepărtăm prea mult de conceptul iniţial. Ne dorim să păstrăm aceeaşi linie, cu produse de calitate, care să le ofere clienţilor o experienţă de shopping pozitivă”, a mai declarat Mara Barloiu, Fondator DressLikeHell.

Calea Victoriei este considerată un pol al luxului Capitalei, mizând pe prezenţa unor francize ale Gucci, Emporio Armani, Antony Morato, Paul&Shark şi MaxMara.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/doi-antreprenori-au-investit-80-000-de-euro-in-deschiderea-unui-magazin-de-lux-pe-calea-victoriei-14144280
14144280
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.