DNA a deschis 21 de dosare penale, după sesizările Corpului de Control al premierului

Postat la 22 martie 2013 24 afişări

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) precizează că, pe baza sesizărilor transmise în perioada mai 2012 - martie 2013 de către Corpul de Control al premierului şi cele ale ministerelor, s-au constituit 21 de cauze penale, în curs de instrumentare, în una fiind dispusă începerea urmăririi penale.

DNA a deschis 21 de dosare penale, după sesizările Corpului de Control al premierului

 "Ca răspuns la afirmaţiile comunicate în spaţiul public de către Primul - ministru Victor Ponta referitoare la sesizările penale transmise către Direcţia Naţională Anticorupţie de Corpul de Control al Primului - ministru sau de către unităţile de control ale ministerelor de resort, Biroul de informare şi relaţii publice este abilitat să transmită următoarele precizări: Pe baza sesizărilor transmise în perioada mai 2012 - martie 2013 de către Corpul de Control al Primului – ministru sau de către corpul de control al ministerelor, s-au constituit 21 de cauze penale care sunt în curs de instrumentare de către procurorii DNA iar în una din aceste cauze, procurorii au dispus începerea urmăririi penale", se arată într-un comunicat de vineri al DNA.

Sursa citată mai precizează, în acelaşi context, că durata de soluţionare a acestor dosare este dată de complexitatea cauzelor, de specificul infracţiunilor investigate şi de necesitatea de a administra probe precum constatările tehnico-ştiinţifice sau expertizele de specialitate, cu respectarea tuturor garanţiilor procedurale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dna-a-deschis-21-de-dosare-penale-dupa-sesizarile-corpului-de-control-al-premierului-10684715
10684715
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.