Dmitri Medvedev minimalizează zvonurile privind demisia sa: "Am avut şi am în continuare relaţii amicale foarte bune cu preşedintele Putin"

Postat la 27 mai 2013 40 afişări

Premierul rus, Dmitri Medvedev, a minimalizat, duminică, zvonurile privind demisia sa în viitorul apropiat, care s-au multiplicat după plecarea din Guvern a unui influent vicepremier, insistând pe "relaţiile bune" cu preşedintele Vladimir Putin.

Dmitri Medvedev minimalizează zvonurile privind demisia sa: "Am avut şi am în continuare relaţii amicale foarte bune cu preşedintele Putin"

 "Am avut şi avem în continuare relaţii amicale foarte bune" cu preşedintele Putin, a asigurat Medvedev, în cadrul unui interviu la emisiunea "Televiziunea centrală", difuzat duminică seara pe postul de televiziune pro-Kremlin NTV.

"Dacă ar fi fost altfel, am fi avut probabil alt Guvern astăzi", a subliniat el.

Zvonurile privind divergenţele tot mai mari dintre preşedintele Putin şi Medvedev s-au multiplicat în Rusia de la plecarea din Guvern, la începutul lui mai, a lui Vladislav Surkov, un influent vicepremier, prezentat adeseori drept strategul sistemului politic controlat strict de Kremlin.

Analiştii au emis atunci ipoteza unei lupte de clan în cadrul puterii, alimentând speculaţiile privind o viitoare demisie a întregului Guvern, inclusiv a premierului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dmitri-medvedev-minimalizeaza-zvonurile-privind-demisia-sa-am-avut-si-am-in-continuare-relatii-amicale-foarte-bune-cu-presedintele-putin-10902822
10902822
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.