Dmitri Medvedev a promulgat legea ce permite castrarea chimică a pedofililor

Postat la 01 martie 2012 8 afişări

Preşedintele rus Dmitri Medvedev a promulgat miercuri o lege ce permite condamnarea la castrarea chimică a pedofililor găsiţi vinovaţi de crime sexuale împotriva minorilor de până în 14 ani.

Această măsură a fost adoptată la 6 februarie de Camera inferioară a Parlamentului rus (Duma) şi aprobată de Consiliul Federaţiei (camera superioară) la 22 februarie, conform unui comunicat publicat pe site-ul Kremlinului. Pentru a condamna un autor al unei crime sexuale la castrarea chimică, tribunalul va trebui să se folosească de expertize medicale. Legea, care întăreşte sacţiunile împotriva pedofililor, prevede de asemenea chiar şi închisoarea pe viaţă pentru recidivişti.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rusia,
medvedev,
castrare,
pedofili
/actualitate/dmitri-medvedev-a-promulgat-legea-ce-permite-castrarea-chimica-a-pedofililor-9358582
9358582
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.