Discovery achiziţionează Scripps Networks Interactive pentru 14,6 miliarde de dolari

Postat la 31 iulie 2017 60 afişări

Discovery achiziţionează Scripps Networks Interactive, care deţine mai multe canale de televiziune, printre care Travel Channel, pentru 14,6 miliarde de dolari, au transmis, luni, companiile, potrivit Reuters.

Discovery achiziţionează Scripps Networks Interactive pentru 14,6 miliarde de dolari

Achiziţia, finalizată noaptea trecută, aduce împreună audienţa majoritară feminină a Scripps, compania care deţine în portofoliu canalele HGTV, Travel Channel şi Food Network şi audienţa preponderant masculină a canalelor Animal Planet şi Discovery Channel, deţinute de Discovery.

Prin intermediul achiziţiei, Discovery poate reduce din cheltuieli şi poate folosi emisiunile Scripps pentru a-şi extinde accesul internaţional.

Discovery plăteşte 70% cash şi 30% acţiuni pentru Scripps.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.