Directorul general al grupului Rompetrol se va retrage de la 1 iunie

Postat la 26 martie 2012 33 afişări

Directorul general executiv al grupului Rompetrol, Saduokhas Meraliyev, se va retrage pe 1 iunie din funcţie, însă rămâne în membru în Consiliul de Administraţie.

"Aceasta este o urmare a strategiei de rotaţie planificată împreună cu unicul acţionar al grupului, KazMunayGas (KMG), şi urmăreşte principalele direcţii de dezvoltare ale ambelor companii. În concordanţă cu această strategie, The Rompetrol Group îşi va anunţa noul director executiv la momentul oportun", menţionează Rompetrol.

Meraliyev este director general al Rompetrol din iulie 2009. În perioada 2007-2009, el a fost director general adjunct al grupului Rompetrol. Numirea lui pe postul de director general executiv a venit la aproape o lună după ce Dinu Patriciu a vândut către KazMunayGas ultimele acţiuni pe care le avea la The Rompetrol Group, iar compania din Kazahstan a devenit acţionarul unic al grupului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Director,
Rompetrol,
Saduokhas Meraliyev
/actualitate/directorul-general-al-grupului-rompetrol-se-va-retrage-de-la-1-iunie-9439305
9439305
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.