Directorul Expert Forum: Este complet inacceptabil că nicio autoritate publică nu sune nimic oficial despre situaţia de la Sectorul 1

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 29 septembrie 2020 84 afişări

Este complet inacceptabil că nicio autoritate publică nu sune nimic oficial despre situaţia de la Sectorul 1, spune directorul ExpertForum, Sorin Ioniţă: „BEC nu mai are purtător de cuvânt? AEP? Poliţia? Procuratura? Suntem pe cont propriu”.

Directorul Expert Forum: Este complet inacceptabil că nicio autoritate publică nu sune nimic oficial despre situaţia de la Sectorul 1

„Ce-i complet inacceptabil este că nici o autoritate publică să nu spună nimic oficial despre situaţia de la Sectorul 1: care-i treaba, în ce stadiu sunt lucrurile, ce urmează să facă. Timp de o zi şi jumătate, aproape. BEC nu mai are purtător de cuvânt? AEP? Poliţia? Procuratura? Suntem pe cont propriu, cetăţeni şi câţiva jurnalişti verificăm informaţii fragmentare primite de la partide şi dăm in bobi”, scrie pe Facebook directorul ExpertForum, Sorin Ioniţă.

El întreabă dacă este adevărat că au dispărut doi preşedinţi de secţie de vot.

„Nu pot fi găsiţi să semneze ce-i de semnat, la două zile după vot? O să căutăm să aflăm cine sunt membrii BEC 1 şi preşedinţii celor 10 secţii cu problema, nume şi prenume. Vor trebui intervievaţi”, conchide Ioniţă.

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a cerut renumărarea voturilor şi susţine că a câştigat un nou mandat: „Am în plus 200 de voturi faţă de Clotilde Armand”.

La rândul său, Clotilde Armand a chemat poliţia la Biroul Electoral din Sectorul 1, acuzând o tentativă de fraudă electorală.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
expert forum,
sectorul 1,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.