Dîncu nu merge să dea explicaţii în Camera Deputaţilor

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 17 octombrie 2022 27 afişări

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, nu merge la şedinţa Camerei Deputaţilor la dezbaterile politice, la solicitarea Grupului parlamentar al USR cu tema „Prin gafe repetate şi amplificarea propagandei ruseşti, ministrul apărării crează prejudicii României în relaţia cu partenerii UE şi NATO”.

Dîncu nu merge să dea explicaţii în Camera Deputaţilor

„Vă aducem la cunoştiinţă faptul că ministrul apărării, Vasile Dîncu, nu poate participa la dezbaterile politice din şedinţa plenului Camerei Deputaţilor dedicată Orei Guvernului, programată în data de 17.10.2022, întrucât în perioada 17-18 octombrie 2022 se află în misiune exte3rnă în Georgia, la invitaţia ministrului apărării georgian”, potrivit unui memorandum semnat de secretarul de stat Nini Săpunaru.

Pe ordinea de zi a şedinţei de luni figurau dezbateri politice, la solicitarea Grupului parlamentar al USR cu tema „Prin gafe repetate şi amplificarea propagandei ruseşti, ministrul apărării crează prejudicii României în relaţia cu partenerii UE şi NATO”, ministrul invitat Vasile Dîncu, ministrul apărării naţionale.

Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, efectuează, luni şi marţi, o vizită oficială la Tbilisi, în Georgia, la invitaţia omologului său, Juansher Burchuladze.

Premierul Nicolae Ciucă şi ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, au discutat, luni, la Palatul Victoria, despre „calibrarea comunicării publice la nivelul Ministerului Apărării în context guvernamental”. Premierul Nicolae Ciucă afirma joi că îl aşteaptă pe Vasile Dîncu să revină în ţară pentru a avea „o discuţie cât se poate de deschisă” despre declaraţiile potrivit cărora şansă a păcii în acest moment poate să fie o negociere cu Rusia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dîncu,
deputaţi,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.