Din cauza esecului nationalei, englezii au pierdut 100 mil. dolari la pariuri

Postat la 30 iunie 2010 56 afişări

Campionatul Mondial din Africa de Sud a fost plin de surprize, multe nu foarte placute pentru pariori. Casele de pariuri sportive online din Marea Britanie ar fi trebuit sa scoata din buzunare peste 100 mil. dolari daca Anglia ar fi castigat Campionatul Mondial, scrie The Wall Street Journal.

Aceasta ar fi fost cea mai mare suma din istorie pe care ar fi trebuit sa o plateasca casele de pariuri britanice, potrivit casei de pariuri sportive William Hill din Londra.

Spre fericirea caselor de pariuri, oamenii pariaza cu sufletul. Cea mai mare suma pariata pana in prezent la William Hill din Londra a fost 220.000 de dolari. Pariorul a mizat ca Franta va castiga trofeul, insa echipa cocosului galic nu a reusit sa treaca de faza grupelor.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/din-cauza-esecului-nationalei-englezii-au-pierdut-100-mil-dolari-la-pariuri-6463419
6463419
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.